Rengeteg funkció és beállítási lehetőség

Hogy ne ütközz akadályokba.

PHP VERZIÓ VÁLASZTÓ

KI/BE KAPCSOLHATÓ PHP MODULOK

A WordPress tárhelyen ezek mind elérhetőek (a teljesség igénye nélkül)

Elérhető PHP verziók: 4.4 / 5.1 / 5.2 / 5.3 / 5.4 / 5.5 / 5.6 / 7

  • OP Cache
  • Memcache
  • MemcacheD
  • APCu
  • ionCube Loader
  • imagick
  • GD
  • Suhosin
  • Zend Guard Loader

És még sok egyéb.

WordPress Tárhely csomagjaink, már 2700Ft -tól elérhetőek!

PAGESPEED MODUL

HOZD KI A MAXIMUMOT WEBOLDALADBÓL!

A MOD_PAGESPEED egy a GOOGLE által fejlesztett szerver oldali modul

A Mod_PAGESPEED modul segítségével optimalizálhatod weboldalad sebességét, 50+ optimalizáló szűrő segítségével. A legnagyobb előnye az, hogy a weboldaladon semmiféle módosítást nem kell végrehajtanod, mert ezek az optimalizációs folyamatok szerver oldalon történnek. Csak annyi dolgod van, hogy elhelyezed a kívánt szűrőket a weboldalad .htaccess fájljába. Minden egyéb feladat, a szerverre hárul.

WordPress Tárhely csomagjaink, már 2700Ft -tól elérhetőek!

ALKALMAZÁSTELEPÍTŐ

WORDPRESS WEBOLDAL PÁR KATTINTÁSSAL

Telepítsd WordPress weboldalad pár kattintással! Rengeteg személyre szabható beállítás áll rendelkezésedre, személyre szabható frissítési értesítések, biztonsági mentéseket készíthetsz tetszőleges időpontokban akár távoli kiszolgálóra is. Mentéseidet bármikor visszatöltheted egy tetszőleges előző állapotra. A WordPress mellett, még több mint 150 alkalmazást telepíthetsz az alkalmazástelepítő segítségével.

WordPress Tárhely csomagjaink, már 2700Ft -tól elérhetőek!

Regisztrálj domaint is új WordPress oldaladhoz!

További előnyök a WordPress tárhelyhez

checking Gyors domain regisztráció.hu domain regisztrációja 1-2 nap alatt, a többi domain végződés regisztrációja átlagosan 1 nap alatt történik. checking Villámgyors SSD tárhelyA szerverek sebessége nagyrészt a merevlemez (írás, olvasás) sebességén múlik. Az SSD tárolók a hagyományos merevlemezekkel szemben jóval nagyobb írási és olvasási sebességgel rendelkeznek. checking CloudLinux technológiaCloudLinux technológia gondoskodik, weboldalad biztonságáról, és az optimális erőforrás használatról, hogy weboldalad mindig ugyan olyan gyorsan töltődhessen be.
checking Ingyenes DNS fenntartásIngyenes DNS fenntartás a nálunk regisztrált domainekhez, webtárhelyekhez ingyenesen jár. Ha csak kizárólag DNS fenntartásra van szükséged annak éves díja 600Ft. checking Gigabites kapcsolatSzervereink Gigabites hálózatra csatlakozik, így a weboldalak elérése csúcsidőben is optimális. checking Fejlett védelmi rendszer (WAF)(Web Application Firewall) alkalmazásszintű tűzfal rendszer rengeteg támadástól képes megóvni weboldalad, többek között SQL injection, XSS, cookie-poisoning és más a webes alkalmazásokban megbújó támadások ellen is védelmet nyújt.
checking Redundáns névszerverekKülön tartományból és külön DNS szerverről szolgáljuk ki a zónákat, ezért ha az egyik DNS szerver nem lenne elérhető, a DNS feloldás mindenképp biztosítva van. checking Napi teljes biztonsági mentésMinden nap szerverszintű biztonsági mentést készítünk távoli kiszolgálóra, 7 napra visszamenőleg. Heti szinten is készítünk biztonsági mentéseket, más adatközpontban elhelyezett távoli kiszolgálóra. checking Natív CloudFlare támugatásWebszerverünk fel van készítve a CloudFlare-en keresztüli domainektől érkező adatok fogadására anélkül, hogy ehhez külön kiegészítőt kellene telepítened  / fejlesztened / beillesztened weboldaladra.  A CloudFlare egy ingyenesen is igénybe vehető webes szolgáltatás, mellyel felgyorsíthatod weboldalad, számos eszköz segítségével.
checking DNS kezelőfelületMinden tárhelycsomagunk tartalmaz ingyenes DNS kezelőfelületet, ahol a domain neved DNS rekordjait szabadon tudod menedzselni. checking Napi teljes vírus keresésMinden nap szerverszintű virus / rootkit keresést végzünk, az adataid teljes biztonsága érdekében. checking Segítőkész ügyfélszolgálatHa kérdésed merülne fel, vagy elakadnál, kérj tőlünk segítséget, mi készséggel állunk rendelkezésedre.